Acupunctuur in de regio Hoofddorp

Onlangs ben ik bij de therapeut geweest voor acupunctuur Hoofddorp. Steeds vaker had ik last van hoofdpijn, wat voor mij voelde dat het uit mijn nek kwam. Meerdere malen zei de huisarts dat het kwam door stress. Mijn agenda stond ook wel behoorlijk vol altijd, dus een druk leven was er inderdaad wel. Mijn arts raadde mij daarvoor therapie aan. Telefonisch is er toen een afspraak ingepland door de baliemedewerkster bij: Praktijk Acupunctuur Amstelveen. De eerste consult zou een kennismakingsgesprek zijn, zodat de medewerker met mij erover konden hebben wat er precies aan de hand was. Mijn man is samen met mij naar de praktijk gegaan voor mijn eerste afspraak.

Deskundige medewerkers

Bij het consult luisterde de therapeut aandachtig en keek naar mijn lichaam om te zien waar de klacht vandaan zou kunnen komen. Het kwam inderdaad uit mijn nek. Via een behandeling kon deze klacht heel goed worden verholpen. Na een paar behandelingen ben ik nu klachtvrij. Er zijn verschillende aandoening waarvoor jij bij deze praktijk terecht kan zoals:

  • Angst, stress, depressie en slapeloosheid
  • Huidaandoeningen
  • Gewichtsverlies
  • Astma, allergieën en griep
  • Seksuele disfunctie, onvruchtbaarheid
  • Verslaving zoals roken

Ben jij ook op zoek naar acupunctuur nabij Hoofddorp? Maak dan eens een afspraak bij deze praktijk.