Bodyfit: alles voor jouw spa of zwembad

Zwembad

Producten voor waterbehandeling bestel ik altijd online bij Bodyfit. Iedereen met een eigen spa of zwembad weet dat je onderhoud moet uitvoeren en dan met name de kwaliteit van het water belangrijk is. Vies water is een broeinest van bacteriën. Het water wordt troebel en je kunt er zelf ziek van worden. Naast goede filters en circulatie van het water heb je ook producten nodig voor waterbehandeling. Deze producten zijn belangrijk voor het veilig en gezond houden van jouw zwembad.

Bodyfit

Diverse producten voor waterbehandeling in de webshop van Bodyfit

Bij Bodyfit kun je terecht voor diverse producten op het gebied van waterbehandeling. Zo wordt chloor veelal gebruikt om de bacteriën in het water te doden. Hiervoor zijn diverse producten verkrijgbaar, waaronder de chloortabletten van Starline. Chloor werkt echter alleen goed als de ph waarde van het water goed. Ook hiervoor zijn dus producten verkrijgbaar in de webshop. Deze producten neutraliseren het water zodat het chloor zijn werk kan doen. Daarnaast zijn er middeltjes tegen algen, vlokkenmiddelen, tegen kalkaanslag en alkaliteit om de ph waarde van het water stabiel te houden. Omdat je ook goed moet meten wat de verschillende waardes zijn, met name de pH waarde, kun je hier ook verschillende test producten vinden.

Filterreiniger

Van vervuild zwembadwater kun je ziek worden

Waterbehandeling is misschien niet het leukste aan het hebben van een zwembad maar wel een van de belangrijke dingen. Naast dat schoon water natuurlijk veel prettiger zwemt kun je echt heel ziek worden van zwemmen in vies water. Je kunt er klachten van krijgen aan je huid en luchtwegen. En bovendien als je per ongeluk water binnen krijgt aan je maag en darmen. Dit wil je natuurlijk voorkomen, een zwembad heb je voor de fun en niet als bron van ziektes. Zorg daarom altijd voor school en veilig zwembadwater.