Een schaamlipcorrectie was noodzakelijk!

Schaamlipcorrectie

Mijn vriendin en ik hebben een gelukkige relatie maar de afgelopen maanden was mijn vriendin hartstikke chagrijnig! Zij wilde niet meer samen sporten en vrijen wat ik niet begreep. Op een begeven moment was ik het meer dan zat en zodoende nam ik het besluit om hierover te gaan praten. Ik wilde namelijk weten wat het probleem was. Tijdens dit gesprek kwam ik er dus achter dat zij te maken had met een beschamend probleem. Tijdens het sporten en het vrijen had zij namelijk ontzettend veel pijn aan haar schaamlippen wat natuurlijk erg vervelend is. Toen ik dit te horen kreeg ben ik onmiddellijk opzoek gegaan naar een mogelijke optie. Al vrij snel vond ik een mogelijke optie in een schaamlipcorrectie.

Maar wat is een schaamlipcorrectie precies? Nou wanneer u pijn aan uw schaamlippen heeft is dit waarschijnlijk door overtollig huid. Hierdoor hangen de binnenste schaamlippen te ver naar buiten wat pijn veroorzaakt. Tijdens zo’n correctie wordt al het overtollige huid weggehaald waardoor de pijn uiteindelijk verdwijnt.

Schaamlipcorrectie

Gouden tip!

Uiteindelijk is mijn vriendin dus opzoek gegaan naar een kliniek gespecialiseerd op het gebied van labiacorrectie. Op aanraadde van een goede vriendin is zij contact met kliniek Veldhoven gaan opnemen. Als het ware kwam van het een het ander want een maand later werd er een labiacorrectie bij mijn vriendin uitgevoerd. Sindsdien heeft zij geen pijn meer aan haar schaamlippen tijdens het sporten en vrijen wat natuurlijk geweldig is.

Heeft u last van een vervelende pijn aan uw schaamlippen? Laat dit probleem dan opgelost worden door kliniek Veldhoven!

Kliniek Veldhoven