Een zeer betrouwbaar medium

logo (22)Een zeer betrouwbaar medium

 

Mijn man had me hier naartoe gestuurd en ben blij dat ik erheen ben gegaan! Ik dacht altijd van wat een onzin en waarom zou ik erheen gaan. Nadat ik had geluisterd naar mijn man dacht ik laat ik het gewoon een keer doen en dan zie ik wel wat ervan komt. Toen ik hier aankwam ging ik met een vrouw praten. De vrouw gaf mij een betrouwbaar medium en wist ook gewoon echt alles van mij. Het leekt wel alsof ze mij het hele leven lang al gespioneerd heeft. Ik had heel veel respect voor deze mevrouw en ze heeft me uitstekend geholpen. Ik heb al heel veel meegemaakt en ik wilde toch een aantal dingen weten waar ik anders nooit achter zou komen. Met dank aan deze vrouw ben ik dat nu allemaal te weten gekomen en ben daar echt heel erg blij mee. Gelukkig heb ik dus naar mijn man geluisterd en ben ik gewoon gegaan. Voor mensen die zitten te twijfelen zou ik adviseren om gewoon eens te gaan en ik weet precies hoe het is als je denkt dat het niet helpt, maar gelukkig heb ik er wel wat aan gehad door gewoon te gaan. Ik wil jullie in ieder geval heel erg bedanken en hoop dat jullie nog vele andere mensen kunnen helpen die ergens mee zitten of wat dan ook. Ooit zal je verder moeten in je leven en als dat met behulp van een zo’n iemand kan is dat alleen maar mooi meegenomen.