Geholpen met scootmobiel kopen

scootmobiel kopen

scootmobiel kopen

Een scootmobiel voor opa en oma

Mijn opa en oma wilden allebei een scootmobiel kopen. Zij besloten dat het voor hen niet meer verstandig was om korte afstanden alsmaar met de auto te rijden, dus wilden zij een andere manier. Ik vertelde hen dat een scootmobiel kopen een goed idee was. Daarmee kun je makkelijk korte afstanden rijden, zonder dat het gevaren met zich mee brengt. Lopen is voor hen ook niet altijd een optie meer, dus een scootmobiel zagen zij wel zitten. Natuurlijk heb ik hen geholpen met een scootmobiel kopen, want ik kon mij wel voorstellen dat zij niet precies wisten hoe of waar zij dit konden doen. Toen ik begon aan dit project bedacht ik mij ook dat ik niet precies wist hoe men aan een scootmobiel komt!

scootmobiel kopenEen website met scootmobiels

Natuurlijk heb ik dat even op internet opgezocht en al gauw kwam ik bij Scootmobielvitaal.nl terecht. Een website waar allerlei soorten scootmobiels te vinden zijn. Met hen heb ik contact opgenomen om te weten welke scootmobiel geschikt zou zijn. Zij vertelden mij dat ik eigenlijk elke scootmobiel wel kon kiezen voor mijn groot ouders, maar dat de ene meer accessoires en mogelijkheden heeft dan de ander. Mijn opa en oma wilden gewoon een simpele scootmobiel, het liefst een die thuis neergezet kon worden zonder dat het veel ruimte in beslag nam. Daarvoor zijn dan ‘opvouwbare’ scootmobiels, die nemen weinig ruimte in beslag! Toen hebben wij die scootmobiels besteld!