Ik begon aan hormoontherapie

het hormoon geheim

Hormoontherapie… Ik vond het altijd vrij zweverig klinken. Toen mij verteld werd dat ik dit moest gaan doen door de huisarts keek ik hem dan ook met een scheef hoofd aan. Ik was vanaf het begin een beetje sceptisch erover, ik voelde me net een overspannen wanhopige huisvrouw. Toen ik begon aan mijn hormoontherapie was ik toch minder sceptisch dan ik dacht. Ik begon eraan en merkte na een aantal dagen al gelijk verschil met voorheen. De verschijnselen die ik had van een hormoon disbalans waren snel weer verdwenen en nu maakt het me niet zoveel meer uit. Ik ben van mening dat iedereen die last heeft van een hormonale disbalans dit zou moeten proberen.

het hormoon geheim 2

Uit balans

Ik ben een tijdje hormonaal uit balans geweest, maar dit probleem is inmiddels verholpen. Dit komt door het boek Het Hormoon Geheim. Hier in staat beschreven hoe je hormonen je hele lichaam aan elkaar verbinden. Ik ben erg tevreden over dit boek. Het boek kwam op vrijdagmiddag met de bezorgservice binnen, en zondagmiddag had ik het boek uitgelezen. Het was onwijs leuk geschreven, ik kon echt merken dat hormonen en voeding de passie zijn van de schrijver. Voor mij mocht het boek nog wel wat dikker zijn, aangezien ik meer wilde weten en lezen. Ik kan iedereen die meer wil leren over het hormoonstelsel en over de hormonen aanraden om het boek vandaag nog in huis te halen! In het boek staat veel beschreven over hormonen, en je kan er veel van leren.

het hormoon geheim 3