Ken jij een bejaarde die een binnen rollator nodig heeft?

rollator

Wie hier weet wat een binnen rollator is? Voor jullie lezers die hier nog niet bekend mee zijn, moeten zeker verder lezen. Wellicht ken jij iemand binnen jouw omgeving die hiervoor in aanmerking komt.

binnen rollator

Tegenwoordig zie je dat steeds meer senioren een rollator voor binnen in het huis hebben en buiten. De voornaamste reden is om geen vuil binnen te krijgen. Vooral in de herfst en winter kan er veel onder blijven plakken en men wil deze vuiligheid niet binnen hebben. Omdat de binnen modellen vaak anders ontworpen zijn, deze zijn vaak namelijk lichter en slanker maakt het ze dus ideaal voor elke woning.

handvat

Meer info rondom dit topic

Zo heeft iedereen weleens de verhalen gehoord dat alleenwonende bejaarde op de grond vallen en hier vervolgens uren liggen. Steeds wanneer ik zo’n verhaal hoor, krijg ik spontaan kippenvel. Wanneer deze groep dan een binnen rollator voelen zij zich ook veiliger in huis. Hiermee bestaat er vervolgens ook geen gevaar meer dat zij in huis vallen.

rollatorAls tip geef ik jullie dan ook mee deze aan te schaffen via uw-rollator.nl. Zij hebben namelijk een hoge reputatie. Zij zijn dan ook gespecialiseerd in de verkoop van zulke rollators. Hun twee topmerken zij:

  • Trust care met zijn Let’s go rollator;
  • Drive met de Indoor rollator Roomba.

Beide hebben een mooi en strak model. Ik zal enkele afbeeldingen toevoegen in de artikel zodat jullie deze ook met eigen ogen kunnen bekijken. Indien jij hier meer informatie over wilt hebben, verwijs ik jou door naar hun website. Zij zijn overigens ook telefonisch te bereiken op 073 – 369 03 04.