Lachen zonder beugel? Gebruik de invisible beugel!

Ben jij ook klaar met dat beeld in de spiegel? Je ziet jezelf lachen, maar je tanden staan niet recht. Het is een vervelend beeld, omdat je weet dat het er allemaal een stuk mooier uit kan zien. Maar wees niet getreurd: er is inmiddels een optie om zonder onredelijke prijzen en wachtkamers ervoor te zorgen dat jij straks een stralende glimlach hebt. En dat hoeft niet eens zichtbaar te zijn. In dit artikel zullen we je meer vertellen over de invisible beugel

Een invisible beugel (laten) zetten: hoe werkt dat?

Een invisible beugel laten zetten was nog nooit zo eenvoudig. Je kunt de volgende stappen namelijk toepassen, en dat zijn er maar 3:

  • Jouw tanden in 3D scannen
  • Jouw simulatie ontvangen
  • Passen bij jouw leven: soms controles uitvoeren

Natuurlijk horen controles erbij! 

En over de invisible beugel zelf, waar is deze van gemaakt? Is dat wel vriendelijk materiaal? Jazeker, dit is vriendelijk materiaal. De invisible beugel is namelijk gemaakt van gepolijst, comfortabel én BPA vrij plastic. Dit zorgt ervoor dat jouw tandvlees of wangen niet zullen irriteren. En dat is belangrijk, want we horen vaak terug dat dat wel gebeurt als je naar de normale tandarts gaat. Vooral als je de beugel net hebt, is het even wennen. Maar met dit comfort zul je er nauwelijks last van hebben. Onze klanten geven bijvoorbeeld aan dat zij niet eens merken dat de beugel in hun mond zit. De invisible beugel is – hoe contradictoir ook – de beugel die je ziet zitten. Omdat het gericht is op jou als klant en niet op de tandarts of de verzekering. Deze partijen verdienen immers al genoeg geld. Het wordt anno 2022 nog meer tijd om eens echt goed te kijken naar de klant. 

Geen verborgen kosten, geen kleine lettertjes, maar duidelijkheid, vanaf het begin af aan. Alle kosten zitten in het pakket verwerkt dat je bestelt. Als je voor controle gaat, of extra sets of scans hebt nodig hebt, dan betaal je niet extra. Hoef je ook niet te schrikken van die brief die weer op jouw deurmat belandt. Het leven is al duur genoeg. En tijd is geld, dus je bespaart dubbel. Met de mooie glimlach van jou is dit een ware win-win situatie. Een perfecte samenwerking zonder dat jij in de wachtruimte uren van je tijd verdoet. Lachen zonder zorgen, wetende dat jij niet honderden euro’s en uren aan tijd hebt verspild. Waarom voor duur gaan, als goedkoop inmiddels ook een betere optie is? Wij zouden het wel weten! 

Direct jouw invisible beugel bestellen? 

Heb jij ook zin om straks weer met een fijn gevoel te kunnen lachen? En dat je dat niet per se hoeft te doen met een beugel die al vanaf een paar kilometer verderop opvalt? Dan heb jij geluk, want dat is ook niet meer nodig. Jij kunt direct jouw invisible beugel bestellen. De stappen heb je gelezen, dus waar wacht je nog op? Geniet van voordelige prijzen en je hoeft nooit meer in de wachtkamer te zitten. Geen verplichte praatjes met onbekenden die je liever overslaat. Bezoek eenvoudig orthoclear.nl!”>www.orthoclear.nl!