Mijn prothese bh aangeschaft

prothese bh

Weer tot leven met een prothese bh. Helaas heb ik voor een kleine half jaar geleden een van mijn borsten moeten laten amputeren. Vanwege borstkanker was mijn linkerborst te zwak en het beste was om dit eraf te halen. Nu als vrouw zijnde was dit voor mij een regelrechte hel. Ik had nergens meer zin in om uberhaupt nog iets te doen. En als ik naar buiten ging, dan was het in een dikke trui zodat niemand iets kon zien. Nou ja, je kunt wel een beetje nagaan hoe dat het voelt als je als vrouw zijnde geen borst meer hebt. Enfin, mijn dochter heeft op gegeven moment aangeboden om te gaan helpen naar een oplossing. Zij wilde natuurlijk haar eigen moeder zien stralen en weer genieten van het leven, iets wat op dat moment niet het geval was.

prothese bh

Samen op het internet gezocht naar een oplossing

Hierdoor ben ik samen met mijn dochter online gaan zoeken naar een oplossing. Al vrij snel kwamen wij beide tot de conclusie dat het aanschaffen van een prothese bh wellicht de beste oplossing is. Deze hebben wij dan ook besteld en vanaf dat moment kan ik echt zeggen dat ik weer geniet van het leven.