PC2 Tandartsen in Eindhoven

Heb je als geboren en getogen Eindhovense inwoner echt dringend hulp nodig bij een last in je gebit? Dan kun je terecht bij PC2 Tandartsen. PC2 Tandartsen is een tandartsenpraktijk gevestigd in hartje Eindhoven, die met ervaren professionals ervoor zorgt dat jouw gebit de verzorging en behandeling krijgt die het nodig heeft om weer optimaal te kunnen functioneren zonder pijn. 

Bij PC2 Tandartsen werken ze met een ervaren team tandheelkundigen, dat alles op alles zet om je niet alleen van je gebitsproblemen af te helpen, maar dit ook te doen door zelf een glimlach op het gezicht te hebben. Zorg, persoonlijke aandacht en op maat gemaakte adviezen staan hoog in het vaandel bij PC2 Tandartsen en dit is te merken wanneer je door een van de tandartsen wordt geholpen.

Eenvoudig in te schrijven

Wil je je inschrijven bij de tandartsenpraktijk van PC2 Tandartsen in Eindhoven? Dat kan heel eenvoudig via de website van de praktijk. Hier vindt je een duidelijk inschrijfformulier waar je je gegevens achter moet laten. Hierbij horen naast je contactgegevens als je telefoonnummer en woonadres ook meer tandartsgerichte vragen, zoals wanneer je laatste bezoek aan de tandheelkundige was. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen voor een eerste consult. Je kunt je ook telefonisch aanmelden door het nummer 040-2930399 te bellen. De praktijk van PC2 Tandartsen is maandag tot en met vrijdag open vanaf 8 uur ’s ochtends, dus er is genoeg plek om het consult om bijvoorbeeld je werk of school heen te kunnen plannen. 

Meestal kan je al binnen zeven werkdagen terecht voor een eerste consult bij PC2 Tandartsen. Na dit consult heb je zelfs de mogelijkheid om zelf te bepalen welk van de ervaren tandartsen je je door laat behandelen. Een kleine service die toch veel kan betekenen, dit is typerend voor de service die PC2 Tandartsen in Eindhoven levert.