Urnen van marmer; Stijlvol, elegant, klassiek & Natuurlijk.

Bij UitvaartUniq vindt u een prachtig assortiment met meer dan 1.300 verschillende urnen, met zorg voor u samengesteld. Binnen dit assortiment vindt u diverse stijlen, typen en natuurlijk ook materiaalsoorten waaruit de urnen vervaardigd zijn. In een serie blogartikelen vertellen wij u iedere week wat meer over een specifieke categorie, ditmaal gaat onze aandacht uit naar onze collectie marmeren urnen; Natuurlijke urnen met een klassieke look en elegante uitstraling. Daarnaast zorgen de unieke kleurtinten en tekeningen altijd voor een unieke urn; Voor een persoonlijke herinnering.

UitvaartuniQ

In het geval u een elegante urn met een natuurlijke uitstraling wenst, is de natuursteen marmer een prachtige optie. Met een marmeren urn bent u verzekerd van een unieke urn. De kleur, tint en textuur van marmer is  namelijk nooit hetzelfde, waardoor uw urn altijd uniek is. Daar komt nog eens bij dat het aanbrngen van een persoonlijke gravure bijna altijd een optie is indien u kiest voor marmer. En wenst u de urn buiten te plaatsen? Ook dan is marmer in veel gevallen goed mogelijk. Vraag hierbij wel altijd naar het type marmer, aangezien niet alle urnen van marmer geschikt zijn voor buitenplaatsing. En wanneer u een urn van marmer buiten plaatst dient u hoe dan ook rekening te houden met verkleuring.

Op het gebied van vormgeving, afmetingen, stijlen en kleuren is er een grote diversiteit aan keuzes binnen de categorie marmeren urnen. Marmer past natuurlijk heel mooi bij de klassieke urnvormen, zoals de pot- en de vaasvorm. Maar er zijn ook eigentijdse, moderne en wat meer abstracte vormen verkrijgbaar. En voor welke vorm u ook kiest, marmer is een prachtig & duurzaam natuurlijk product met een unieke ‘look and feel’ en met de diversiteit aan marmeren urnen op het gebied van grootte, stijl, vormgeving en kleur, is de kans groot dat u een passende urn vindt. Waar u ook voor gaat, uw zoektocht begint bij ons, een prachtige collectie urnen online bij UitvaartUniq.nl.