Verbeter de uitstraling van uw gebit bij de Bogaard Kliniek

Wie droomt er niet van een prachtige lach? Bogaard Kliniek kan u helpen om u deze lach terug te geven, als uw gebit verminderd is. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat tanden en kiezen verrot zijn, waardoor deze getrokken moeten worden. De gaten die hierbij in uw gebit ontstaan, zullen de uitstraling van uw gebit verminderen. Dit vangt u op, door het gebit van protheses te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van implantaten met een brug tussen de tanden die u mist. Dergelijke behandelingen kunnen behoorlijk ingrijpend zijn, waardoor het verstandig is, om hier een professionele kliniek voor te bezoeken.

Volledige gebitsprothese van de Bogaard Kliniek

Naast de mogelijkheid om losse tanden en kiezen te vervangen, kan het ook het overwegen waard zijn om voor een volledige gebitsprothese te kiezen. Een volledige gebitsprothese wordt door de Bogaard Kliniek aangeraden, op het moment dat uw bestaande gebit ernstig verzwakt is. Om nieuwe complicaties in de toekomst te voorkomen, kan het raadzaam zijn om alle tanden en kiezen te laten trekken.

Uw gebit kan nu vervangen worden voor een klikgebit of een kunstgebit. Het voordeel van een klikgebit is dat deze beter op z’n plaats blijft zitten, doordat deze op implantaten wordt geplaatst. In het geval van een regulier kunstgebit kunt u het gebit uit uw mond nemen. Dit maakt dat een kunstgebit vaak makkelijker te reinigen is. Het laten plaatsen van een gebitsprothese is een ingrijpende behandeling. Laat u vooraf goed informeren!