Vind de juiste saturatiemeters online bij pucshop.nl

Als je het corona virus hebt opgelopen of als je bijvoorbeeld een longaandoening hebt zoals astma, dan is het een goed idee om saturatiemeters te gebruiken om het zuurstofgehalte in je bloed in de gaten te houden. Onder normale omstandigheden zal de saturatie netjes tussen de 95 en 100% liggen. Maar juist als je bijvoorbeeld besmet bent geraakt met het Covid-19 virus of als je een hartaandoening hebt, dan willen de saturatiewaarden nog wel eens onder de 95% uitkomen. In dat geval spreken we ook wel van desaturatie en dat is uiteraard niet de bedoeling. Als het niet stijgt of juist nog verder zakt, dan moet je actie ondernemen en bijvoorbeeld een dokter bellen. Maar je kunt pas actie ondernemen als je ook echt weet dat je saturatie te laag is. In dat geval kun je dan ook beter gewoon een saturatiemeter in huis hebben. Het vergt namelijk geen enkele expertise om saturatiemeters te gebruiken. In die zin is het te vergelijken met een thermometer. Iedereen kan saturatiemeters dus gemakkelijk thuis gebruiken. Zowel volwassenen als kinderen kunnen er gebruik van maken. Je kunt een saturatiemeter op het topje van je vinger bevestigen. En vervolgens moet je alleen even wachten en de meter zijn werk laten doen. Via het licht van een LED lampje wordt er licht naar de top van de vinger gestraald. Dit licht wordt opgevangen door een fotocel. Deze fotocel meet vervolgens hoeveel licht er door de vinger heen kan gaan. Via deze lichtdoorlatendheid kan de saturatie worden bepaald. Maar jij hoeft dus alleen maar even de meter op je vinger te zetten en te wachten tot je de waarden kunt aflezen. Zodra de meter klaar is, dan kun je meteen zien wat je saturatiewaarde is en of deze hoog genoeg is of niet. Mocht deze waarde dus te laag liggen, dan kun je het zelf in de gaten houden om te kijken of de waarden zich vanzelf weer herstellen. Als je bijvoorbeeld op 94% zit, dan is er nog niet direct reden voor paniek. Maar het is wel verstandig om het dan in de gaten te houden. Mocht het verder zakken, dan moet je namelijk actie ondernemen. Als je te maken hebt met een hart- of longaandoening of bijvoorbeeld net een ziekte onder de leden hebt gehad, dan is het verstandig om saturatiemeters te bestellen bij pucshop.nl. Bij deze webwinkel kun je verschillende meetinstrumenten kopen waaronder dus ook saturatiemeters. 

Bestel de saturatiemeters direct online bij de webwinkel

Als je op zoek bent naar saturatiemeters van goede kwaliteit en deze het liefst ook direct wilt kunnen bestellen, dan kun je terecht op de website van pucshop.nl. Hier vind je alles wat je nodig hebt wanneer je bijvoorbeeld de saturatie of de bloeddruk wilt meten. Zodra je een geschikte saturatiemeter hebt gevonden, dan kun je deze bestellen via de winkelwagen.

Het assortiment van pucshop.nl

Indien je op zoek bent naar saturatiemeters, dan ben je bij pucshop.nl aan het juiste adres. Maar dat is niet het enige dat je kunt bestellen bij deze webwinkel. Zo kun je ook bij pucshop.nl terecht voor: 

  • Bloedrukmeters
  • Weegschalen
  • Thermometers