Vind een weg naar genezing met acupunctuur in Deventer

Klachten van zowel lichaam als geest komen in allerlei verschillende soorten, hoedanigheden, en intensiteiten. Zelfs als twee mensen dezelfde ziekte hebben, dan kan de ernst ervan per individu drastisch verschillen. Zo zie je dat het Covid-19 virus de ene persoon naar de IC brengt, terwijl de andere, zonder dat hij of zij ergens last van heeft, doorgaat met zijn of haar leven. Dezelfde ziektes kunnen verschillende mensen dus heel anders treffen. Daarnaast heb je nog de subjectieve ervaringen. Iemand die veel last heeft qua pijn, kan zelf heel goed zijn in het omgaan met de problematiek. Iemand anders kan met lichte klachten al moord en brand schreeuwen. Iedereen heeft dan ook een eigen persoonlijke tolerantiegrens. Het is dan ook niet zo gek dat er verschillende geneeswijzen zijn die al die verschillende klachten en problemen moeten verhelpen. Het zou dan ook raar zijn als je voor die enorme pluraliteit aan klachten maar op 1 mogelijke geneeswijze zou kunnen vertrouwen. Zelfs binnen de medische geneeswereld heb je allerlei takken die zich met specifieke problemen bezig houden. Het is dan ook niet zo gek dat je voor specifieke klachten een beroep doet op acupunctuur in Deventer. In de medische wereld ligt de focus heel erg op de zichtbare en behandelbare klachten. Men kijkt naar oorzaken en gevolgen en kijkt daarna of daar iets aan te doen is. Omdat het bij de wat vagere klachten nooit direct duidelijk is wat nou de oorzaak is, word je al snel doorgestuurd naar verschillende specialisten. Wat je eigenlijk aan het doen bent is het toepassen van de trial en error methode. Je probeert maar van alles in de hoop dat je op den duur beet hebt met de juiste methode. Met acupunctuur in Deventer bij qizee maak je gebruik van een holistische geneeswijze. Dat is alles behalve een zweverig woord. Holisme wil niets anders zeggen dan dat je kijkt naar het geheel. Klachten worden zelden door een enkele oorzaak veroorzaakt. Alles hangt met elkaar samen. Acupunctuur in Deventer kijkt dan ook naar de energie in je lichaam en zorgt ervoor dat die niet verstopt raakt. Externe knelpunten zoals pijnen in je lichaam of huidirritaties, verraden vaak interne knelpunten in je energienetwerk. Via de naalden die worden gebruikt tijdens acupunctuur in Deventer, kun je die knelpunten in de meridianen in je lijf losmaken. De klachten die door zulke knelpunten worden veroorzaakt, zullen dan ook verdwijnen. 

Voor acupunctuur in Deventer kun je terecht bij qizee

Mocht je op zoek zijn naar een plek voor acupunctuur in Deventer, dan kun je terecht bij qizee. Je kunt tijdens het intake gesprek aangeven wat de problemen zijn en daarna kun je samen met de acupuncturist kijken of een behandeling zinvol is. De acupuncturist van qizee zal je alleen behandelen als hij van mening is dat acupunctuur in Deventer in jouw geval zal helpen bij het oplossen van de problemen of het verzachten van de klachten. 

De specialisaties van qizee

Op de website van qizee.nl zie je ook een overzicht van de verschillende klachten waarbij acupunctuur kan helpen. Denk bijvoorbeeld aan klachten als: 

  • Migraine, hoofdpijn
  • Impotentie
  • Hyperventilatie 
  • Maag- en darmklachten