Wat is microdermabrasie Amsterdam?

Werking van microdermabrasie Amsterdam.

Microdermabrasie is een techniek dat door middel van een speciale vacuümtechniek je huid strakker wordt en er jonger uit gaat zien. Met behulp van microkristallen worden oude en dode huidcellen van de huid verwijderd, ook de verstopte poriën worden schoongemaakt, tevens wordt de bloedsomloop gestimuleerd en het aanmaken van nieuw collageen wordt gestimuleerd. Het resultaat van dit alles is een jonger uitziende huid en een gladde huid. Nou hoor ik u denken, dat zal wel pijn doen. Dit is een vrijwel pijnloze behandeling. Dit wordt allemaal gedaan door een professionele laser die een 3 in 1 werking heeft, ook is dit de meest geavanceerde en het nieuwste laserapparaat dat er op dit moment te krijgen is. Ik begrijp het als dit allemaal een beetje te begrijpen is, bij microdermabrasie leggen ze het u graag nogmaals uit. Bel daarom nu microdermabrasie voor een eerste afspraak waarbij u een gratis proefbehandeling krijgt en ook gelijk nog eventuele vragen kunt stellen om onduidelijkheden uit de lucht te helpen.  

Mijn eigen ervaring met microdermabrasie Amsterdam

Ik heb inmiddels bijna een jaar geleden een behandeling gehad, sindsdien voel ik me een stuk beter en krijg ik veel complimenten over mijn goed uitziende huid. Ik krijg vaak de vraag hoe ik mijn huid zo jong en glad houdt. Ik verwijs iedereen door naar microdermabrasie. Ik heb van mensen die ik heb doorverwezen vele positieve reactie gehoord ik ben dus niet de enige die een goede herinnering heeft aan de behandeling. Lijkt het u interessant? Dan zou ik zeker een keertje langsgaan voor uitleg en een proefbehandeling bij microdermabrasie Amsterdam.