Wat te doen tegen hielspoor?

Heb jij last van hielspoor en wil je hier maar al te graag vanaf? Dan raad ik je aan om eens op de website van Footlogics te kijken. Hier kun je namelijk zooltjes bestellen welke jouw lichaam op de juiste manier ondersteunt. Het klinkt wellicht vreemd dat je door middel van zooltjes van de klachten af kunt komen. Toch ben ik het levende bewijs dat dit ook realiteit is.

Hard werken

Zelf ben ik werkzaam in de zorg. Dit houdt in dat ik lange dagen maak en aan het einde van de dag maar moet hopen dat ik naar huis kan gaan. Sinds een paar weken begin ik in de middag onwijs veel last van mijn voeten te krijgen. Iets wat wel lijkt alsof het met de dag erger wordt. Zo kon ik vorige week helemaal niet meer staan noch zitten. Hierdoor heb ik mij ziek moeten melden, iets wat ik in al die jaren nog nooit heb gedaan! Ik was namelijk nooit ziek en altijd aan het werk. Nu lag ik op bed en kon ik niks.

Oplossing gezocht

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een oplossing. Zodoende ben ik terecht gekomen op de website van Footlogics. Daar kreeg ik de indruk dat ik te maken heb met hielspoor. Direct heb ik de zooltjes ook besteld en vanaf dat moment zijn mijn klachten zo goed als verdwenen!