Behandeling PTSS volg je bij Psychotrauma Expertise Centrum!

Op het moment dat er bij u PTSS is vastgesteld is het belangrijk om de juiste behandeling te volgen. Wij van Psychotrauma Expertise Centrum zijn ervaren in het geven van een behandeling PTSS. De afgelopen jaren hebben wij veel mensen geholpen bij het geven van rustgevenden behandeling sessies aan onze patienten. Het is belangrijk dat mensen met PTSS de kalmte terug vinden in zich zelf. Wij doen dit door zoveel mogelijk met de patiënt te praten. Behandeling PTSS is een evidence based behandeling. Dit wil zeggen dat we alleen met behandelingen werken waarvan wetenschappelijk is vastgesteld dat ze effectief zijn. Wij willen het beste voor de patiënt en doen er alles aan om de behandeling effectief te laten verwerken voor de patiënt. We hebben veel mensen geholpen met onze behandeling PTSS. Kom voor de behandeling PTSS naar Psychotrauma Expertise Centrum!

Waarom voor ons kiezen?

Het Psychotrauma Expertise Centrum, is een door het ministerie van VWS erkende gespecialiseerde GGZ-instelling. Wij richten ons op het behandelen van Posttraumatische Stressstoornis, oftewel PTSS. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze website te bezoeken!

EMDR therapie

EMDR therapie wordt toegepast bij individuen die last blijven houden van de gevolgen een schokkende, ofwel traumatische gebeurtenis. Hierbij kunt u onder andere denken aan een ongeval, seksueel misbruik en overige geweldsincidenten. Meer dan 25 jaar geleden werden de mogelijkheden van EMDR reeds besproken. Vanaf die tijd is de procedure tot ontwikkeling van de volwaardige en zeer effectieve therapeutische methode.