Bij Schoonheidssalon Wijchen kunt u terecht voor de beste huidbehandeling!

Bij Schoonheidssalon Wijchen kunt u terecht voor huidaandoeningen, oedeemtherapie en cosmetische behandeling. Ons team van huid professionals heeft ontzettend veel passie voor hun vak en weten alles van het behandelen van een huidaandoening. Bij schoonheidssalon Wijchen vinden we het belangrijk dat we met de meest effectieve en veiligste apparaten werken. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de klant ons kliniek verlaat met een glimlach.

Kosten van behandeling

Wij behandelen dagelijks veel mensen bij schoonheidssalon Wijchen met verschillenden huid-en oedeem klachten. De kosten van de behandeling worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar.

Top kwaliteit

Om ervoor te zorgen dat wij de beste kwaliteit leveren maken wij gebruik van de beste materialen. Schoonheidssalon Wijchen maakt gebruik van geavanceerde behandeling apparaten en therapeutische producten. Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici.

Behandelingen

Wij zijn gespecialiseerd in huidverjongende technieken en beschikken over verschillende technieken op dit gebied. Naast huidbehandeling kunt u ook bij ons genieten van een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling. Onze specialisten zullen er alles er aan te doen om u te helpen met een probleem bij een huidbehandeling.