Dr. Spiller

Al meer dan 50 jaar is Dr. Spiller een belangrijk merk op het gebied van cosmetica. De ervaring en kennis van het merk zie en voel je terug in de producten. Het Duitse merk heeft al meerdere malen prijzen gewonnen, waaronder de toonaangevende beauty-award. Dat zegt natuurlijk veel over de kwaliteit waar we bij Dr. Spiller over praten.

Iedereen wil een egale huid. Daarom is een egale huid zowel de inspiratie als het doel voor Dr. Spiller. In eigen laboratoria ontwikkelen zij zorgvuldig elk van hun producten. ‘We weten wat werkt, omdat we weten wat er in onze producten zit,’ is één van de motto’s van het merk. Tijdens hun weg naar de ideale producten om een egale huid te creëren, zijn tradities en innovatie hand in hand gegaan. Met grondstoffen uit de natuur en technologieën uit het lab, weet Dr. Spiller van iedere huid een egale huid te maken.

Het prachtige van Dr. Spiller is dat het merk voor ieder type huid en iedere wens een volledige productlijn heeft ontwikkeld. De Biomimetic SkinCare lijn bijvoorbeeld, bestaat uit zes verschillende categorieën, die op hun beurt weer uit verschillende productlijnen bestaan. De Cellular Line is een voorbeeld van zo’n productlijn. Deze collectie van anti-aging producten beschermen de huid tegen huidveroudering als gevolg van invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan luchtvervuiling, regen, wind en stress. Een andere productlijn is de Dr. Spiller Control Line. De producten uit deze collectie werken effectief tegen jeugdpuistjes, rode vlekken, mee-eters en andere onzuiverheden. Dankzij de hoofdingrediënten ‘Propolis’ en ‘Thymovit’ wordt de onzuivere huid weer egaal en stralend. Ook heeft Dr. Spiller aan de mannenhuid gedacht. Manage Your Skin is een zeer uitgebreide cosmetica productlijn speciaal ontwikkeld voor mannen. De collectie bestaat uit bekende producten zoals shampoo, deodorant en after shave balsem, maar bevat ook verrassende producten zoals aloë vera gel en oogserum.         

Naast gezichtsverzorging heeft Dr. Spiller ook een lichaamsverzorgingslijn op de markt gebracht die zorgt voor volledige ontspanning. De geuren nemen je mee naar de Amazone, de Pacific, Azië of Afrika. Tevens heeft het Duitse merk make-up ontwikkeld, zoals concealers voor iedere huidskleur. Als kers op de taart is er ook Dr. Spiller Sun, een zonbeschermingslijn die de huid beschermt en voedt.

Als het ruime en variërende aanbod van Dr. Spiller je nog niet overgehaald heeft, zal de uitstekende kwaliteit van de producten dat wel doen. De innovatieve formules zorgen voor een maximale werking en bieden de oplossing voor een egale huid aan ieder huidtype.