Eliminstituut.nl verzorgt mijn huidverjonging

Ik had laatst met mijn moeder een discussie over rimpels. Ze denkt er namelijk overna om iets te laten doen aan haar rimpels. Ik nam de stelling in dat je best ouder kunt worden met rimpels. Ik zie veel oudere vrouwen om me heen die hun rimpels voor lief nemen en vinden dat de rimpels ergens voor staan. Maar er zijn ook genoeg vrouwen, zoals mijn moeder, die het verschrikkelijk vinden om rimpels te hebben en graag iets aan huidverjonging willen laten doen. Zelf gebruik ik zowel ’s morgens als ’s avonds een crème om mijn huid te verzorgen. Ik zal, het is weliswaar nog wat vroeg voor mezelf om dit te bepalen, later nooit mijn rimpels laten verwijderen door middel van een chirurgische ingreep. Ik ben van mening dat je er op oudere leeftijd ook mooi kan uitzien met rimpels. Ik ben dan ook erg benieuwd of er lezers bij zijn dit hier net zo over denken. Of zijn er lezers bij die graag iets doen om huidverjonging te stimuleren? 

6544811_m-199x300 elim-instituut-transparantIk heb mijn moeder wel aangeraden om eens een afspraak te maken bij Elim Instituut ten behoeven van huidverzorging.