Herniakliniek Iprenburg

Heeft u de laatste tijd ook zo last van uw rug en wilt u weten of u een hernia heeft, dan bent u bij herniakliniek.nl aan het juiste adres.

Waarom Herniakliniek Iprenburg?

Bij Herniakliniek Iprenburg geven we u zoveel tijd en aandacht als u nodig heeft. Bij ons werkt heel vriendelijk personeel en staan we altijd voor u klaar. Onze tarieven zijn ook heel erg laag, dus we hebben een goede prijs kwaliteit verhouding.

Onze operaties verlopen ook snel en pijnloos, we proberen u de minst pijnlijke ervaring te geven om uw hernia te verwijderen.

Wat de klanten zeggen

Al onze klanten zijn heel erg tevreden met onze diensten. Alle klanten die wij hebben lopen heel erg blij de deur weer uit.

“De hernia kliniek in Ede was een optie ware het niet dat zij op het laatste moment er toch vanaf zagen, er was geen IC en dorsten het niet aan u moet weten dat men daar onder algehele narcose opereert en in mijn geval zagen ze dat niet zitten, jammer dat ze dat niet direct gezegd hadden. Achteraf ben ik daar blij om want zo kwam ik in Veenhuizen bij dr Iprenburg terecht en wat een verademing . De kliniek is goed georganiseerd en de patiënt staat centraal.”

Dus als u nu nog niet bent overtuigt, weten wij het ook niet meer. Tot snel blij Herniakliniek Iprenburg.