Medische stage bij Work The World

Ben je op zoek naar medische stage, dan is het een goed idee om Work The World te benaderen! Al meer dan tien jaar verzorgd Work The World over de hele wereld op maat gemaakte medische stage in de gezondheidszorg. Doordat Work The World wereldwijd al meer dan 12.000 medische stage voor studenten en professionals hebben samengesteld, is de deskundigheid hierin ongeëvenaard. Work The World biedt je een op maat gemaakte ervaring in verschillende klinische settings. Tijdens de medische stage kom je in aanraking met zowel nieuwe aandoeningen als bijzondere culturele dingen, zoals tempels en noem het maar op. Buiten je stage heb je veel vrije tijd en daarom krijg je de mogelijkheid om ook te gaan reizen.

Mijn eigen ervaring

Ik ben een ervaring rijker en een goede ook nog eens. Ik benaderde het bedrijf Work The World voor medische stage en ik vertelde wat ik wilde doen en waar. De werknemers gingen dit allemaal voor mij regelen. Alles was top geregeld en ik had het in Peru erg naar mijn zin. Ik heb dingen meegemaakt wat best heftig was, maar daar leerde ik destijds wel erg veel van. Ik ga de periode in Peru nooit meer vergeten. Bedankt Work The World voor het realiseren van een onvergetelijke periode in mijn leven!