Mooi haar met arganolie

arganolie-cosmetisch-250ml-110x150Ik word dit jaar 50 en ik vind het verschrikkelijk. 49 is nog acceptabel, maar op het moment dat je 50 wordt is je jonge leven voorbij. Tenminste, dat gevoel heb ik zelf. Mijn vrienden vertellen me dat ik me niet moet aanstellen. Mijn beste vriendin echter, heeft me verwezen naar http://www.gezonder.nu/arganolie.html om me te helpen me beter te voelen.

Het is inderdaad waar dat een van de redenen waarom ik me zo oud voel, mijn haar is. Dat klinkt vast en zeker oppervlakkig, maar het haar van een vrouw is nou eenmaal belangrijk. Ik ben zelf van mening dat mooi haar ook een goede gezondheid uitstraalt. Of dat nou echt zo is weet ik niet, maar toch is dat mijn mening.

arganolie-lichaamsverzorging-110x150Grauw haar

Mijn haar is nog steeds bruin, ik ben dus gelukkig nog niet grijs geworden. Maar waar ik wel last van heb is dat mijn haar steeds grauwer wordt. Het verliest zijn klaar en hangt maar langs mijn nek, zonder echt een functie te vervullen. Bovendien is mijn haar ik het afgelopen jaar enorm dof geworden. Hier wilde ik natuurlijk iets aan doen, want zoals gezegd, ik vind mijn haar een van de belangrijkste aspecten van mijn uiterlijk en ik wil er ook met 50 nog steeds goed uitzien, met name voor mijn man, die altijd zo dol was op mijn haar.

arganolie-cosmetisch-100ml-110x150Na een korte zoektocht op het internet kwam ik http://www.gezonder.nu/arganolie.html tegen. Blijkbaar moet Argan olie een echte wondermiddeltje zijn en kan deze olie ervoor zorgen dat je haar er weer stralend uitziet. Ik wilde graag mijn glans terug, dus bestelde ik gelijk een grote portie. Een beetje meer kan namelijk niet schaden.

Ik heb de olie nu enkele keren gebruikt en dankzij http://www.gezonder.nu/arganolie.html straalt mijn haar weer zoals vroeger! Een aanrader voor elke vrouw!