Na ongeval opnieuw leren lopen met behulp van revalidatiecentrum

Na een ongeval had ik heel veel chronische pijn. Helemaal niet fijn, maar ik wilde dit wel zo snel mogelijk verder kunnen hiermee. Ik wilde weer onafhankelijk zijn. Ik wist zelf niet goed waar te starten, dus ben ik online op zoek gegaan waar ik het beste kon gaan. Daarom ging ik op zoek met de zoekterm ‘revalidatiecentrum Hilversum‘. Op deze manier kwam ik terecht op deze website. Uiteindelijk heb ik dan ook beslist om me voor de revalidatie hier te laten aanmelden.

Mijn ervaring mijn dit centrum

Ik ben tevreden over dit revalidatiecentrum. Uiteraard was ik veel liever niet geweest, niemand vindt het immers fijn om te moeten revalideren. Maar als het dan toch moet, dan ben ik blij dat ik hier geweest ben. Ik vond de medewerkers zeer vriendelijk en vooral zeer begaan. Ik had soms heel zware dagen waardoor ik soms echt niet meer wou. Op deze momenten heb ik heel veel gehad aan deze mensen. Zij hebben me er eigenlijk als het ware doorgetrokken. Door hen heb ik het eigenlijk ook gehaald. Intussen kan ik beter om met deze pijn en weet ik ook weet wat ik kan doen, wat ik beter vermijd enzovoort. Het heeft me enorm veel tijd, energie, bloed, zweet en tranen gekost, maar ik besef nu ook dat ik dit echt nooit had gehaald zonder het deskundige en moedige personeel in dit revalidatiecentrum. Ik ben hen hier nog altijd zeer dankbaar voor. Zoek je zelf ook een revalidatiecentrum in Hilversum, dan raad ik graag dit centrum hiervoor aan.