Nieuwjaarsborrel met onze speelkaarten bedrukken

Een ieder die bij ons in dienst is weet maar al te goed dat er een nieuwjaarsborrel aankomt. Dit is niet een standaard borrel wat je in ieder bedrijf vinden zal. Wij maken er namelijk een speelmiddag van! Het klinkt misschien wat kinderlijks, echter brengt het ons team erg goed bij elkaar! Ook proberen wij ieder jaar iets nieuws te introduceren voor het team. Dit jaar willen wij speelkaarten bedrukken met onze foto op de voorzijde. Dit naar aanleiding van het feit dat wij in 2017 10 jaar bestaan. Om het niet “zomaar” voorbij te laten gaan leek ons dit een zeer leuke uitdaging om te realiseren!

Online gezocht

Natuurlijk hebben wij al eerder gezien dat je speelkaarten bedrukken kan. Echter wisten wij niet bij welk bedrijf dit mogelijk is. Zodoende besloten om te gaan zoeken op het internet. Dit leidde ons vrijwel direct naar Maxilia. Bij het bekijken van deze webshop werd het ons duidelijk dat het hier wel degelijk mogelijk is. Ook de kosten zijn aanzienlijk aan de lage kant. Overigens er wel voor gekozen om elders te kijken in de hoop het nóg goedkoper te verkrijgen.

Snelle levering

Al vrij snel werd het voor ons duidelijk dat het nergens anders voordeliger te verkrijgen is. De beslissing was dan ook snel gemaakt om bij Maxilia onze speelkaarten te bestellen. Wegens tijdgebrek in verband met het nieuwe jaar hoopte wij onze bestelling snel in ontvangst te mogen nemen. Gelukkig hebben wij reeds het bericht mogen ontvangen dat de speelkaarten deze week nog worden bezorgd!