Op weg naar fysiotherapie Eindhoven

Op dit moment van schrijven zit ik in de trein op web naar fysiotherapie Eindhoven waar ik een dagje stage ga lopen. Voor mij dus een moment waarop ik even de tijd heb om vanuit de trein waar ze tegenwoordig wifi hebben even een blogje te schrijven hierover. Voor me zit trouwens een man met een snor en een vrouw waarvan ik denk dat dit een getrouwd stel is. Misschien leuke bijkomende informatie… 

Regelmatig op stage

Ik benader regelmatig bedrijven en artsen en de medische of zorg sector om te vragen of er een mogelijkheid bestaat om een dagje mee te lopen binnen hun organisatie om zo niet alleen meer ervaring op te doen, maar vooral ook om mijn kennis te vergroten. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om te doen en rond te kijken hoe het in zijn werk gaat bij andere zorginstellingen. Zo ga ik vandaag naar een fysiotherapeut in Eindhoven waar ik mag meelopen. Ik heb er erg veel zin in en ben erg benieuwd hoe hun dagindeling eruit ziet. Ik kreeg van hun al een aantal foto’s toegestuurd zodat ik weet hoe het er daar uit ziet. Hieronder even de foto’s die ik opgestuurd heb gekregen.

9 (1) 8-e1400153704326 7

Zo te zien een leuk team van jonge mensen die staan voor hun vak, zo kwamen ze ook wel bij mij over. Daarnaast zie je twee foto’s van de gymzaal die ze waarschijnlijk gebruiken voor oefeningen met hun patiënten. Ik ben inmiddels bijna in Eindhoven en sluit dus af hiermee. Wellicht laat ik in een volgend blog even weten hoe het is geweest.