Samen met fysiotherapie Veenendaal ben ik nu weer op been

Fysiotherapie Veenendaal

Met behulp van fysiotherapie Veenendaal en natuurlijk oefeningen, kreeg ik weer balans in mijn been. Zeker wanneer je nooit echt geblesseerd bent geweest, weet je niet hoeveel je je benen gebruikt. Het is waar dat je met krukken je aardig kan redden, maar ideaal is anders. Er komt namelijk best wel wat druk op je polsen en schouders te staan. Op de tweede dag had ik al spierpijn van de eerste dag. Moet je nagaan dat ik nog zes weken moest volhouden. Daarom was ik ook zo blij met de hulp van fysiotherapie Ellekoot.

Oefeningen

Fysiotherapie Veenendaal inschakelen

Na zes weken in het gips te hebben rondgelopen, was er nog weinig over van mijn kuit. Helemaal wanneer je ze beide naast elkaar neerzet. Naast de spiermassa was er ook niks meer over van kracht en de balans. Zeker bij de eerste stappen had ik moeite om recht te blijven staan. Hierbij kan je wel begrijpen dat dit niet echt handig was. Hier moest iets aan gedaan worden en de beste oplossing hiervoor is fysiotherapie. Aangezien ik zelf eigenlijk nooit naar de fysio ben geweest, ging ik opzoek naar eentje in mijn regio.

Behulpzaam

Het duurde ook niet lang voordat ik op de website van Ellekoot was gekomen. Zeker wanneer je op fysiotherapie in Veenendaal gaat zoeken. Met behulp van de contactgegevens op de website had ik zo mijn eerste afspraak gepland. Alleen had ik geen idee wat ik moest verwachten, het was tenslotte mijn eerste afspraak in iets van acht jaar. Maar achteraf maakte ik me meer zorgen dan nodig was. Mijn afspraak begon eigenlijk met het vertellen van mijn situatie en eindigde met een kleine set oefeningen. Hierbij kreeg ik ook een aantal oefeningen als huiswerk mee. Na een paar weken kon ik al merken dat mijn been steeds meer normaal werd.