Spoedig dagbesteding ouderen Den Haag gezocht

dagbesteding ouderen

dagbesteding ouderen

Eenzaamheid

De tante van mijn moeder is al jaren depressief, en zij lijkt het er steeds moeilijker mee te hebben. Zij is natuurlijk aardig op leeftijd, maar voorheen ging zij nog wel eens wat doen. Tegenwoordig komt zij eigenlijk de deur niet meer uit, dus nu maken wij ons heel erg zorgen. Nu ben ik op zoek naar dagbesteding ouderen Den Haag, zodat wij haar weer de deur uit kunnen krijgen. Wij hebben van anderen in onze omgeving gehoord dat dagbesteding ouderen Den Haag altijd een positieve bijdrage biedt aan mensen die eenzaam zijn. Zij komen zo in contact met mensen die in de zelfde situatie zitten, waardoor ze daarmee echt een verbinding opbouwen. Dit wil ik graag voor de tante van mijn moeder. Het is namelijk voor ons ook niet te doen om elke dag bij haar te zijn. Wie heeft voor ons de gouden tip?

Omgeving Den Haag

Ook als je andere ideeën hebt om de tante van mijn moeder weer een fijner leven te geven, dan hoor ik dat graag. Zij woont in omgeving Den Haag, dus in die richting zoeken wij naar dagbesteding ouderen. Ik zal jullie ook op de hoogte houden als ik iets gevonden heb, en je dat kan aanraden natuurlijk!