Voor wie is Mindfulness?

Voor wie is Mindfulness? Deze vraag wordt wel vaker gesteld, maar eigenlijk is daar nooit een geschikt antwoord op te vinden. Een correcte coaching noch training zal moeten uitwijzen of dat jij hiervoor geschikt bent of juist niet. Maar hoe kom jij erachter of dat jij jouw leven intenser en bewuster kunt maken? Eigenlijk is hier een zeer eenvoudige antwoord op te geven. Het is een kwestie van proberen en ondervinden hoe dat jij met jouw lichaam hierop reageert.

De mindfulness toelaten in jouw leven

Een coaching of training zal ervoor zorgen dat jij leert om bewust om te gaan met jouw lichaam. Het denken en doen is hierin een groot verschil. Zo heb je een gedurende 8 weekse training waarin jij leert om bewuster te gaan leven. Iedere dag minimaal 30 minuten trainen zal ervoor zorgen dat jij dit ook kan. Het is dan ook een kwestie van doorzetten en gaan!

Een helende werking?

Tevens hoor je vast en zeker wel om je heen dat het ook een helende werking heeft. Eigenlijk klopt dat ook wel aangezien jij bewuster om zult gaan met jouw denken en doen. Zo helpt deze training onder andere om meer in contact te komen met jou lichaam. Een betere concentratie zal hieruit dan ook snel komen. Persoonlijk vind ik deze training zeer aangenaam. Je leert bewuster om te gaan met je leven en zo minder prikkels op te pakken.