Wat kan executive coaching voor je betekeken

Door executive coaching heb ik alle touwtjes weer in handen. Jarenlang heb ik mijn best gedaan om aan de top te komen van het bedrijf waar ik werk. Na veel cursussen volgen en alle trainingen intern heb ik eindelijk goed nieuws gekregen, ik ben bevorderd. Eindelijk werd mijn harde werken en inzet beloond. Eindelijk kon ik het heft in handen nemen en het bedrijf waar ik al vele jaren werk eens laten zien wat ik allemaal in huis had. Maar wat viel dat tegen, vooral de eerste paar maanden toen ik de leiding had botste ik vaak met mijn personeel.  

Goed geholpen door Truus Dekkers, een kunstzinnige coach

Doordat ik mij  al vaker had ingeleefd in de mogelijkheden van executive coaching, leek dit mij op een gegeven moment de juiste stap om te nemen. Op het werk liep het alles, behalve goed. Ik was dan wel de leider geworden van deze hele organisatie, maar aan de top staan en er ook echt voor gaan zijn twee heel verschillende zaken. Gelukkig heeft Truus Dekker, de coach, mij geleerd om echt door te dringen tot mijn medewerkers. Ook heeft deze training ervoor gezorgd dat ik mij compleet inzet om alle zaken goed onder ogen te krijgen en er een oplossing voor te vinden.