Bij Kliniek Veldhoven heb ik een ooglidcorrectie uit laten voeren

Kliniek Veldhoven

Bij Kliniek Veldhoven ben ik onder behandeling geweest voor het laten uitvoeren van een ooglidcorrectie. Mijn bovenste ooglid hing zo erg dat ik er altijd erg vermoeid uitzag omdat het leek alsof mijn oogleden dik waren. Mijn make- up was niet te zien omdat het vel van mijn ooglid hierover heen ging hangen en nooit kon ik eens die opgewekte blik tonen terwijl ik mij wel zo voel. Het belemmerde mij in mijn dagelijks leven zodra ik maar in de spiegel of in een raam keek. Hoe ouder ik werd, hoe erger het leek te worden en daarom besloot ik om stappen te ondernemen. 

Kliniek Veldhoven

Het is echt een wereld van verschil

Toen ik op de website van Kliniek Veldhoven keek. Kon ik hier veel informatie vinden omtrent een ooglidcorrectie. Daarom besloot ik om een afspraak te maken om te vragen wat de chirurg voor mij zou kunnen betekenen. Tijdens de intake werd er al een plan van aanpak gemaakt en ik werd hier helemaal blij van. Drie weken hierna lag ik onder het mes en toen ik wakker werd had ik natuurlijk de dikste ogen ooit. Binnen een paar dagen trok dit helemaal weg en ik kon ook zien wat voor een resultaat ik al had. Nu ben ik net terug voor de laatste controle en ik ben meer dan tevreden over het eindresultaat. Mijn ogen kunnen weer spreken en als ik een avondje uitga, dan kan ik mijn ogen mooi maken met oogschaduw. Mijn gezicht ziet er zo anders uit en ik kan weer zeggen dat ik tevreden ben met mijzelf.

Kliniek Veldhoven