Borstvergroting laten uitvoeren door gespecialiseerde chirurgen!

Borstvergroting

Aan het begin van onze relatie was mijn vriendin al onzeker over haar borsten. Na een relatie van twee jaar was zij nog steeds onzeker over haar borsten en daar moest verandering in gaan komen. Al een geruime tijd wilde mijn vriendin haar borsten laten vergroten, maar zelf had zij hier het geld niet voor. Zodoende ben ik een budget gaan opstellen die ik kon spenderen aan de borstvergroting van mijn vriendin. Na het opstellen van dit budget ben ik in gesprek beland met mijn vriendin. In dit gesprek vertelde ik haar dat ik de borstvergroting wilde betalen. Nog geen uur later zijn wij samen opzoek gegaan naar een goede kliniek voor deze plastische ingreep!

Borstvergroting

Kliniek Veldhoven!

Even later belandde wij op de website van kliniek Veldhoven. Op deze website werd veel informatie weergeven over een eventuele ingreep aan uw borsten. In de informatie werd voornamelijk gesproken over de implantaten die gebruikt worden. Deze implantaten zijn van het merk Mentor. Volgens kliniek Veldhoven zijn deze Mentor implantaten veilig. Natuurlijk vond ik het belangrijk dat er veilige borstimplantaten werden geplaatst in de borsten van mijn vriendin. Aan de hand van deze informatie zijn wij een gesprek aangegaan met de desbetreffend chirurg. Tijdens dit gesprek besloten wij samen om de borsten van mijn vriendin te laten uitvoeren door deze chirurg.

Chirurgie

Goede keuze!

Dankzij de professionele chirurg van kliniek Veldhoven is de ingreep van mijn vriendin succesvol verlopen. De borsten van mijn vriendin zijn nu prachtig en ook is zij er hartstikke blij mee. Eindelijk voelt zij zichzelf verzekerd over haar eigen lichaam!