Cursus bhv Twente gehad

bhv cursus

bhv cursusGoede cursus

Mijn manager hoorde van goedkope bhv Twente en bood toen aan enkele medewerkers te kans een bhv Twente cursus te volgen. Dat leek mij wel wat! Altijd ben ik al geïnteresseerd geweest in mensen helpen en ik denk dat ik een goede toevoeging kan zijn in nood situaties. Gelukkig werd ik ook geselecteerd en heb ik met een aantal van mijn collega’s een paar keer een bhv cursus in Twente gevolgd. Ik moet zeggen dat deze cursus echt heel goed was. De professionals lieten ons elke situatie van dichtbij mee maken en gaven ons bijzonder veel informatie. Natuurlijk mochten wij ook in de praktijk wat dingen uitvoeren, anders krijg je je diploma niet. Zo heb ik een brandje geblust en hebben collega’s ook geleerd mond op mond beademing te geven. Dat was erg interessant om te zien en mee te maken.

bhv cursus

Leuke werkdag

Als je voor een langere tijd bij een bedrijf werkt, kan het wel eens saai worden. Door te blijven leren en bijvoorbeeld dit soort cursussen te volgen, zorg je toch voor een nieuwe leuke werkdag. Even weg uit de dagelijkse bezigheden en gefocust bezig zijn met jouw eigen kwaliteiten ontwikkelen. Zelf vind ik dat ideaal en doe ik dat graag. Het is fijn dat dit in mijn werk zo goed gestimuleerd wordt! Ik heb nog geen idee wat ik de volgende keer wil gaan leren, maar cursussen zijn altijd nuttig! En nu heb ik mijn bhv diploma en daar ben ik ook erg trots op.