Een natuurgeneeskundig therapeut ingeschakeld

Het bleef maar doorgaan…. De klachten in mijn rug. Naar alles wat ik heb gedaan en gekregen heeft het niet mogen werken helaas. Nu dat ik toch graag van de klachten af wil komen ben ik op het internet gaan zoeken naar een natuurgeneeskundig therapeut. Wellicht dat dit de juiste werking heeft op mijn lichaam, uiteraard het belangrijkste dat ik snel van mijn klachten af kom.

Zo ben ik terecht gekomen op de website van Shanti. Hier is het namelijk mogelijk om deze behandeling te ondergaan. Doordat mijn lichaam hier in het middelpunt staat wisten hun het voor mekaar te krijgen dat ik geen klachten meer heb, althans dat zeggen ze.

chamomile-480491_960_720-300x211

Afspraak gemaakt

Het voordeel met deze behandeling is dat het wordt vergoed door de verzekeraar. Dit scheelt mij een hoop in de kosten waardoor ik er gelijk voor heb gekozen om een afspraak te maken. Zo heb ik van de week mijn eerste behandeling mogen ondergaan bij hun, deze verliep vrij angstig voor mij omdat ik niet wist wat me te wachten stond. shanti-e1459517912194

Uiteindelijk heb ik deze behandeling met enorm veel plezier ondergaan. De klachten zijn een stuk minder als dat het voorheen was en ik durf weer op hakken te lopen! Al met al raad ik zeer zeker aan om eens een natuurgeneeskundig therapeut op te zoeken!