Van je lichamelijke klachten afkomen

fysiozandt

Wanneer je last hebt van pijn of lichamelijke klachten komt Fysio Veenendaal om de hoek kijken om je daar zo snel mogelijk vanaf te helpen. Tijdens een eerste bezoek wordt er door middel van een vragenlijst achterhaald wat de bron van de klachten is, om deze vervolgens aan te kunnen pakken. Tijdens het lichamelijk onderzoek krijgen we in bijna alle gevallen de bevestiging van de diagnose. De bron van de klachten wordt bevestigd en meegenomen en in een later stadium tijdens de behandeling aangepakt, dit zorgt ervoor dat de pijn of lichamelijke klachten merkbaar minder worden.

Fysio Veenendaal

De behandeling

Is er precies in kaart gebracht wat de bron van de klachten is dan volgt er een behandelplan waarbij je persoonlijk wordt begeleid door Fysio Veenendaal. Tijdens de behandeling wordt er uitleg gegeven over de klachten en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Natuurlijk word je ook behandeld door de therapeut om de symptomen te verminderen, dit doen we door middel van de bron aan te pakken. Op deze manier van behandelen heb je de grootste kans dat de klachten voorgoed wegblijven. Ook het doen van oefeningen in het centrum en thuis is een onderdeel van het behandelplan.

Professionele begeleiding tijdens de behandeling

Fysio

Intensief werk, een verkeerde houding of het verkeerd belasten van je gewrichten is mogelijk de oorzaak van lichamelijke of pijnklachten. Fysio Veenendaal is erop gericht om deze klachten weg te nemen met een persoonlijk behandelplan. Tijdens dit plan worden niet de symptomen aangepakt maar de bron waar de klachten vandaan komen. Pak je de bron van de klachten aan dan zullen de lichamelijke of pijnklachten ook verdwijnen. We gaan geen klacht uit de weg, of je nu een beginnende klacht hebt of al maanden loopt met erge pijnklachten. We zijn er om je weer lichamelijk vrij te laten voelen tijdens het bewegen.