Rouwbegeleiding en veel meer

Rouwbegeleiding

Rouwbegeleiding en veel meer soorten therapie kan je bij het Holistisch Centrum Brabant vinden. Hypnotherapie, spiritualiteit, maar ook diverse workshops zijn hier te vinden. Wil jij precies weten wat hier allemaal mogelijk is, dan is het beter om deze website te gaan bekijken.

Ik zelf heb ervaring met de sessie na een rouwverwerking. Nadat ik mijn ouders was verloren bij een tragisch ongeval. Het ergste is dat ik op een slag wees was. Hoewel ik al uit huis woonde, was de klap er niet minder om. Even gezellig op de koffie komen was er niet meer bij. Het ergste is nog dat ik met ruzie een dag voor dit ongeluk daar weg was gegaan. Deze ruzie hebben wij nooit meer bij kunnen leggen en daar heb ik nu de meeste moeite mee. Rouwbegeleiding

Rouwbegeleiding heeft mij bijzonder goed geholpen

Hoewel het al een paar jaar geleden was dat mijn ouders verongelukt waren, werden mijn problemen met de dag erger. Het gemis werd ook steeds groter en daar kon ik niets aan doen. Op een gegeven moment kon ik niet meer normaal functioneren en wilde het liefst mijzelf opsluiten in een kamer en er nooit meer uitkomen.

Gelukkig dat ik de tip kreeg om eens een afspraak te maken met Wilma ter Horst. Zij is coach bij het Holistisch Centrum Brabant en weet als geen ander om mensen te helpen met het verwerken van een groot verlies. Deze sessies hebben mij bijzonder goed gedaan en inmiddels heb ik het verlies van mijn ouders een plekje kunnen geven. Rouwbegeleiding